skiba plac logo

Technolog produktów mięsnych

2017-03-03

Czytaj więcej

Zakłady Mięsne Skiba S.A. poszukują osób do pracy w dwóch zakładach: w przetwórni (Chojnice ul. Derdowskiego 23) oraz w ubojni (Chojnice ul. Droga do Igieł 2) na stanowisko:

Technolog produktów mięsnych

Opis stanowiska:

- kreowanie nowych produktów na bazie autorskich receptur z zastosowaniem innowacyjnych rozwiązań technologicznych,
- obserwacja trendów rynkowych oraz monitorowanie innowacyjnych rozwiązań technologicznych,
- wdrażanie rozwiązań mających na celu doskonalenie istniejących produktów oraz procesów produkcyjnych,
- koordynacja prób technologicznych przy zastosowaniu nowych surowców, technologii oraz maszyn,
- wprowadzanie innowacji i ulepszeń ciągów technologicznych,
- nadzór nad procesem produkcyjnym,
- monitorowanie technologii produkcji pod względem pełnej dokumentacji i zgodności z obowiązującymi przepisami,
- tworzenie dokumentacji technologicznej (specyfikacje, receptury),
- utrzymanie stałego poziomu jakości produktów i ich powtarzalności,
- udział w kontroli jakości produktów i nadzorze nad prawidłowym funkcjonowaniem systemów jakościowych,
- udział w targach, kongresach i międzynarodowych wydarzeniach branżowych.

Wymagania:

- wykształcenie wyższe kierunkowe (technologia żywności i żywienia),

- minimum 5 letnie doświadczenie na analogicznym stanowisku w branży przetwórstwa mięsnego,

- znajomość zagadnień HACCP,

- znajomość linii technologicznych, maszyn oraz nowoczesnych procesów technologii,

- znajomość zagadnień z zakresu przetwórstwa mięsnego,

 

Aplikacje prosimy składać poprzez poniższą zakładkę kontaktową lub mailowo na adres j.bruska@zmskiba.pl

Możliwy kontakt osobisty w siedzibie firmy przy ulicy Derdowskiego 23 w Chojnicach.

Prosimy o umieszczenie w CV klauzuli o poufności danych osobowych "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)".

Wyślij aplikację na tą ofertę pracy.

Pracownik laboratorium

2018-01-16

Czytaj więcej

Zakłady Mięsne Skiba S.A. poszukują osób do pracy w dwóch zakładach: w przetwórni (Chojnice ul. Derdowskiego 23) oraz w ubojni (Chojnice ul. Droga do Igieł 2) na stanowisko:

Pracownik laboratorium

Opis stanowiska:

- wykonywania badań mikrobiologicznych zgodnie z obowiązującymi normami

- raportowanie uzyskanych wyników

- informowanie o uzyskanych wynikach stwierdzonych  przekroczeniem norm

- kontrola sprzętu laboratoryjnego

 

Wymagania:

- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku,

- znajomość zagadnień z zakresu przetwórstwa mięsnego,

- kreatywność i innowacyjność w działaniu,

- zdolności organizacyjne,

- dokładność i terminowość,

- samodzielność w działaniu  i odpowiedzialność,

- mile widziana znajomość j. angielskiego.

 

Oferujemy:

- ciekawą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,

- stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę,

- atrakcyjne wynagrodzenie,

- możliwość rozwoju zawodowego,

- udział w szkoleniach podnoszących kwalifikacje,

- bogate zaplecze socjalne.

 

Aplikacje prosimy składać poprzez poniższą zakładkę kontaktową lub na adres j.bruska.@zmskiba.pl

Możliwy kontakt osobisty w siedzibie firmy przy ulicy Derdowskiego 23 w Chojnicach.

Prosimy o umieszczenie w CV klauzuli o poufności danych osobowych "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)".

Wyślij aplikację na tą ofertę pracy.