18.03.2022 „Mięso o europejskiej jakości” na rynku Kanady i USA W dniach 05.03-10.03.2022 przedstawiciele naszej firmy wraz z UPEMI wzięli udział w targach „ INTERNATIONAL RESTAURANT & FOODSERVICE OF NEW YORK”, gdzie można było zorientować się w trendach panujących obecnie w branży restauracyjnej.Kolejnym punktem wyjazdu były warsztaty w Kandzie pod hasłem „ Mięso europejskiej jakości – tradycja i pasja”. Były to spotkania z przedstawicielami firm i instytucji zajmujących się rynkiem mięsnym w Kandzie. Pozostałe aktualności 03.02.2025 TARGI SIAL 2024 – SPOTKANIA I INSPIRACJE Czytaj więcej 03.02.2025 2024 – NOWE SKLEPY MARKI SKIBA Czytaj więcej 03.02.2025 ZŁOTY MEDAL 2024 DLA NASZYCH PRODUKTÓW! Czytaj więcej 03.02.2025 NASZ SUKCES W KONKURSIE ZŁOTE INNOWACJE FMCG & RETAIL 2024! Czytaj więcej