Produkty
Powrót do menu
Produkty
Mięso
Wędliny
Inspiracje kulinarne
O nas
Powrót do menu
O nas
Poznajmy się
Nasza odpowiedzialność
Walne zgromadzenie
Aktualności
Współpraca
Powrót do menu
Współpraca
Współpraca krajowa
Eksport
Hodowcy
Sklepy i hurtownie
Praca
Kontakt
Zakłady mięsne skiba s.a.
ul. Derdowskiego 23
89-600 Chojnice
NIP: 5552112610
Tel:
52 39 65 600
Email:
skiba@zmskiba.pl
Kontakt do poszczególnych działów
Sekretariat
Anna Zawadzka
Asystentka
T:
52 39 65 600/605
F:
52 39 65 601
E:
skiba@zmskiba.pl
Eksport
Anna Jeruzal
Specjalista ds. eksport
(Rynek eksportowy: Włochy, Azja, Afryka, Nowa Zelandia)
T:
+48 52 39 65 634
T:
+48 728 427 381
F:
+48 52 39 65 639
E:
a.jeruzal@zmskiba.pl
Rafał Modzelewski
Specjalista ds. eksportu
(Rynek eksportowy: Europa)
T:
+48 52 39 65 640
T:
+48 606 943 695
E:
r.modzelewski@zmskiba.pl
Bartłomiej Nosiński
Referent ds. eksportu
(Logistyka i dokumenty)
T:
+48 52 39 65 637
T:
+48 664 464 588
E:
b.nosinski@zmskiba.pl
Jonathan Buck
Export Department
T:
+48 882 393 975
E:
j.buck@zmskiba.pl
Dział sprzedaży
Aldona Stachowicz
Dyrektor Handlowy
E:
a.stachowicz@zmskiba.pl
Beata Hulek
Kierownik Działu Sprzedaży (sieci handlowe)
T:
52 39 65 632
T:
+48 608 694 003
E:
b.hulek@zmskiba.pl
Adam Fryda
Specjalista ds. sprzedaży (sieci handlowe)
T:
52 39 65 630
T:
+48 882 068 133
E:
a.fryda@zmskiba.pl
Iwona Muzolf
Specjalista ds. sprzedaży (sieci handlowe)
T:
52 39 65 636
T:
+48 795 517 312
E:
i.muzolf@zmskiba.pl
Milena Pawlak
Specjalista ds. sprzedaży (sieci handlowe, hurtownie)
T:
+48 52 39 65 629
T:
+48 734 492 826
E:
m.pawlak@zmskiba.pl
Michał Szulc
Specjalista ds. sprzedaży (sprzedaż przemysłowa, hurtownie)
T:
+48 52 39 65 622
T:
+48 882 066 959
E:
m.szulc@zmskiba.pl
Maciej Hope
Specjalista ds. sprzedaży
T:
+48 52 39 65 625
T:
+48 696 007 261
E:
m.hope@zmskiba.pl
Julita Orzłowska
Specjalista ds. sprzedaży
T:
+48 39 65 638
T:
+48 664 457 298
E:
j.orzlowska@zmskiba.pl
Ewa Dams
Specjalista ds. sprzedaży
T:
+48 52 39 65 641
T:
e.dams@zmskiba.pl
Dział Własnej Sieci Handlowej
Agnieszka Moga
Kierownik Działu Sieci Handlowej
T:
+48 52 39 65 627
T:
+48 660 542 352
F:
+48 52 39 65 639
E:
a.moga@zmskiba.pl
Aleksandra Czupa
Specjalista ds. sprzedaży
T:
+48 52 39 65 633
T:
+48 604 908 216
F:
+48 52 39 65 639
E:
a.czupa@zmskiba.pl
Martyna Moga
Specjalista ds. sprzedaży
T:
+48 52 39 65 628
T:
+48 602 527 880
F:
+48 52 39 65 639
E:
m.moga@zmskiba.pl
Iwona Dulska
Specjalista ds. sprzedaży
T:
+48 52 39 65 626
T:
+48 600 828 914
E:
i.dulska@zmskiba.pl
Dział Zakupów
Agata Gołębiewska
Specjalista ds. zakupów
T:
+48 52 39 52 507
T:
+48 880 788 705
E:
zakupy.opakowania@zmskiba.pl
Oddział Ubojnia Trzody Chlewnej w Chojnicach
Patrycja Skiba
Kierownik działu zakupów
T:
52 39 65 635
T:
+48 795 510 584
E:
p.skiba@zmskiba.pl
Dział zakupu trzody chlewnej
T:
52 39 52 502
T:
+48 784 014 520
E:
skup.trzody@zmskiba.pl
Dział logistyki trzody chlewnej
T:
52 39 52 500
T:
+48 880 520 327
E:
logistyka.zywca@zmskiba.pl
Dział przyjęcie trzody chlewnej
T:
52 39 52 552
T:
+48 602 737 842
E:
przyjecie.zywca@zmskiba.pl
Dział rozliczeń trzody chlewnej
T:
52 39 52 515
T:
+48 523 952 515
E:
biuro.ubojnia@zmskiba.pl
Dział zakupu opakowań
E:
zakupy.opakowania@zmskiba.pl
Dział zakupu materiałów pomocniczych
E:
zakupy.pomocnicze@zmskiba.pl
Dział Marketingu
Mirosława Skiba
Kierownik Marketingu
E:
m.skiba@zmskiba.pl
Marzena Łaźna
Samodzielny specjalista ds. marketingu
T:
52 39 65 621
T:
+48 664 440 235
E:
marketing@zmskiba.pl
Urszula Ciżmowska
Referent ds. marketingu
T:
+48 52 39 65 619
T:
+48 735 241 511
E:
u.cizmowska@zmskiba.pl
Dział Kadr
Joanna Kłosińska
Kierownik Działu Kadr i Płac
T:
52 39 65 608
E:
j.klosinska@zmskiba.pl
Sylwia Obrycka
Specjalista ds. osobowych , płac i BHP
T:
52 39 65 609
E:
s.obrycka@zmskiba.pl
Dział HR
Miłka Snarska
Samodzielny specjalista ds. HR
E:
m.snarska@zmskiba.pl
Transport
Piotr Lella
Kierownik Logistyki
E:
transport@zmskiba.pl
Dział Zapewnienia Jakości
Kontakt w sprawie mięsa
E:
kj.igly@zmskiba.pl
Kontakt w sprawie wyrobów gotowych
E:
kj@zmskiba.pl
Udogodnienia
Zarządzaj zgodą
Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Funkcjonalne
Funkcjonalne
Zawsze aktywne
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Preferencje
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Statystyka
Statystyka
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketing
Marketing
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.
Zarządzaj opcjami
Zarządzaj serwisami
Zarządzaj {vendor_count} dostawcami
Przeczytaj więcej o tych celach
Akceptuję
Odmów
Zobacz preferencje
Zapisz preferencje
Zobacz preferencje
{title}
{title}
{title}
Zarządzaj zgodą
Przejdź do treści
Otwórz pasek narzędzi
Udogodnienia
Udogodnienia
Zwiększ tekst
Zwiększ tekst
Zmniejsz tekst
Zmniejsz tekst
Czarno-biały
Czarno-biały
Duży kontrast
Duży kontrast
Odwroty kontrast
Odwroty kontrast
Jasne tło
Jasne tło
Pokreślenie linków
Pokreślenie linków
Czytelniejszy font
Czytelniejszy font
Resetuj
Resetuj