Mięso
Wędliny na kanapki
Wędzonki
Kiełbasy cienkie
Szynki
Podroby
Salami
Prosto z Kaszub
Parówki
Karma dla zwierząt
Garmażerka
Mięsa do pieczenia po szlachecku
Forma pakowania: LUZ
Waga: 0,6kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,9kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,8kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,8kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: VACUM
Waga: 1,2kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: VACUM
Waga: 0,7kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: LUZ
Waga: 1,1kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: VACUM
Waga: 0,6kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,8kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,8kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,8kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,5kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: VACUM, TACKA ALUMINIOWA
Waga: 1,3 kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C