Karkówka z tartym chrzanem i szczypiorkiem z dodatkiem polskiego cydru otrzymała tytuł REGIONALNY TOP PRODUKT w plebiscycie organizowanym przez Dziennik Bałtycki. To kolejne wyróżnienie dla produktów z linii GOTOWE DO PIECZENIA. Karkówka z tartym chrzanem cechuje się wyraźnym smakiem dodanego chrzanu, który podkreślony został polskim cydrem oraz szczypiorkiem.
Linia Gotowe do pieczenia została stworzona z myślą o osobach, które zwracają uwagę na zdrowe odżywianie oraz szybkość i łatwość przygotowania posiłku. Gotowe do pieczenia to kategoria ultraświezych dań do szybkiego przygotowania. Mięso wystarczy wraz z tacką włożyć do piekarnika i upiec. Nie musimy szukać przepisów na dania, martwić się, że przy gotowaniu coś nie wyjdzie, a nawet kupować niepotrzebnych przypraw i innych dodatków. Gotowe do pieczenia to różne rodzaje mięsa takie jak schab, karkówka, polędwiczka w towarzystwie ciekawie dobranych dodatków i naturalnych składników np. kawałki warzyw, owoców czy suszonych ziół. Mięso po upieczeniu cechuje restauracyjną jakość, którą można zaskoczyć nie tylko rodzinę, ale także znajomych. Co ważne produkty powstały bez dodatku substancji konserwujących. Podążamy za najnowszymi trendami, ale też sami je wyznaczamy.