Proponujemy Państwu gotowe mięsa do pieczenia. Oszczędność czasu, idealnie dobrane przyprawy. Bez wysiłku otrzymają Państwo pyszne i wykwintne danie. Wcześniej zamarynowane i odpowiednio przygotowane mięsa po upieczeniu są delikatne, soczyste i zachowują aromat przypraw. Mięsa znakomicie nadają się na obiad jako pieczeń, na zimno jako przystawka, a także na kanapki.
Mięso
Wędliny na kanapki
Wg dawnej receptury
Wędzonki
Kiełbasy cienkie
Szynki
Podroby
Salami
Prosto z Kaszub
Parówki
Garmażerka i golonki
Mięsa do pieczenia po szlachecku
Forma pakowania: VACUM
Waga: od 0,30 do 0,60 kg
Warunki przechowywania: od 0° C do +4° C
Forma pakowania: VACUM
Waga: od 0,70 do 1,30 kg
Warunki przechowywania: od 0° C do +4° C
Forma pakowania: VACUM
Waga: od 0,60 do 1,0 kg
Warunki przechowywania: od 0° C do +4° C
Forma pakowania: VACUM
Waga: od 0,60 do 1,0 kg
Warunki przechowywania: od 0° C do +4° C
Forma pakowania: VACUM
Waga: od 0,60 do 1,0 kg
Warunki przechowywania: od 0° C do +4° C