skiba plac logo
1pasztet ze szczypiorkiem 3 web 021 pasztet ze szczypiorkiem 1 web 019

Pasztet ze szczypiorkiem


Forma pakowania: MAP

Waga: 1kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1watrobianka 2 web 029 watrobianka 1 web 028

Wątrobianka


Forma pakowania: LUZ

Waga: 0,6kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1pasztet z ogorkiem 2 web 017 pasztet z ogorkiem 1 web 016

Pasztet z ogórkiem


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,8kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1pasztet kremowy 2 web 009 pasztet kremowy 1 web 008

Pasztet kremowy


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,8kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

pasztet z urawina 1 inter pasztet z urawina 2 inter

Pasztet z żurawiną


Forma pakowania: VACUM, TACKA ALUMINIOWA

Waga: 1,3 kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

1salceson biay premium 2 web 021 salceson biay premium 1 web 020

Salceson biały Premium


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,2kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1salceson chopski 9 web 019 salceson chopski 10 web 018

Salceson chłopski


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,7kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1salceson czarny 2 web 023 salceson czarny 1 web 022

Salceson czarny


Forma pakowania: LUZ

Waga: 1,1kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1salceson ozorowy 4 web 027 salceson ozorowy 1 web 024

Salceson ozorowy


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,6kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1kaszanka swojska 3 web 007 kaszanka swojska 1 web 005

Kaszanka swojska


1kaszanka gryczana 2 web 004 kaszanka gryczana 1 web 003

Kaszanka gryczana


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,8kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1kaszanka 2 web 002 kaszanka 1 web 001

Kaszanka


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,8kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C