Mięso
Wędliny na kanapki
Wg dawnej receptury
Wędzonki
Kiełbasy cienkie
Szynki
Podroby
Salami
Prosto z Kaszub
Parówki
Garmażerka i golonki
Mięsa do pieczenia po szlachecku
Forma pakowania: MAP
Waga: 1,4kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: VACUM
Waga: 0,7kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: VACUM
Waga: 1,4kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: VACUM
Waga: 0,75kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: VACUM
Waga: 0,7kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,7kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,7kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,6kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,8kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 1,6kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C
Forma pakowania: MAP
Waga: 0,16 kg
Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C