skiba plac logo
szynka krucha 2 web 029 szynka krucha 3 web 030

Szynka krucha


Forma pakowania: MAP

Waga: 1,4kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1ogonowka z wedzarni 3 web 013 ogonowka z wedzarni 1 web 012

Ogonówka z wędzarni


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,7kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

szynka cygaska 2 web 026 szynka cygaska 3 web 027

Szynka cygańska


Forma pakowania: VACUM

Waga: 1,4kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

1schab dymem wedzony 3 web 024 schab dymem wedzony 1 web 022

Schab dymem wędzony


1zywiecka 3 web 039 zywiecka 1 web 037

Żywiecka


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,75kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

krakowska sucha 1 web 017 krakowska sucha 2 web 018

Krakowska sucha


Forma pakowania: VACUM

Waga: 0,7kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

kiebasa jaowcowa 1 web 003 kiebasa jaowcowa 2 web 004

Kiełbasa jałowcowa


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,7kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

kiebasa myliwska 1 web 005 kiebasa myliwska 2 web 006

Myśliwska


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,7kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

kabanosy kaszubska 1 web 001 kabanosy kaszubska 2 web 002

Kabanosy kaszubskie


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,6kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

kiebasa polska 1 web 011 kiebasa polska 2 web 012

Kiełbasa polska


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,8kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

kiebasa pieczona 1 web 009 kiebasa pieczona 2 web 010

Kiełbasa pieczona


Forma pakowania: MAP

Waga: 1,6kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

 

jpg bez Cienia kabanosy piri piri 2 inter

Kabanosy piri-piri


Forma pakowania: MAP

Waga: 0,16 kg

Warunki przechowywania: od +2° C do +7° C

MG 9871a

Kiełbaski włoskie