Wróć do inspiracji Sałatka z pieczonym schabem z czerwoną cebulą, zieloną papryką, mango i sałatą 1. Obierz cebulę, przekroić na pół i pokroić w cienkie plasterki. 2. Obierz mango i pokrój na łódeczki lub pasterki. Rozgrzej patelnię grillową i grilluj mango z każdej strony przez 1 minutę, aby tylko powstały paseczki grillowe. 3. Schab pokrój w cienki plasterki. 4. Umyj paprykę, osusz, przekrój na pół, usuń gniazdo nasienne i pokrój w cienki plasterki. 5. Obierz granat i oddziel pestki. 6. Umyj sałatę i osusz. 7. Wymieszaj oliwę z sokiem z limonki, cukrem oraz solą i pieprzem. 8. Wymieszaj cebulę, paprykę, sałatę oraz sos a następnie na wierz umieść pokrojony schab, grillowane mango oraz pestki granatu. Głodny? Odkryj więcej inspiracji Zobacz wszystkie Fasolka po bretońsku z dwoma rodzajami fasoli oraz kiełbasą podwawelską Skiba Zobacz szczegóły Kolorowe leczo z kukurydzą i kiełbasą podwawelską Skiba Zobacz szczegóły Kiełbasa podwawelska Skiba z patelni ze smażoną cebulą w papryce wędzonej z sosem musztardowym Zobacz szczegóły Żurek z kiełbasą podwawelską Skiba z jajkiem na twardo i świeżym majerankiem Zobacz szczegóły
Kiełbasa podwawelska Skiba z patelni ze smażoną cebulą w papryce wędzonej z sosem musztardowym Zobacz szczegóły