Wróć do inspiracji Szybka przekąska z mięsem i ziemniakami 1. Mięso kroimy w słupki, ugotowane ziemniaki w kostkę, ogórka w paski, cebulę w drobną kostkę. 2. Wszystkie składniki razem mieszamy. 3. Na koniec dodajemy majonez i musztardę oraz doprawiamy do smaku. Głodny? Odkryj więcej inspiracji Zobacz wszystkie Fasolka po bretońsku z dwoma rodzajami fasoli oraz kiełbasą podwawelską Skiba Zobacz szczegóły Kolorowe leczo z kukurydzą i kiełbasą podwawelską Skiba Zobacz szczegóły Kiełbasa podwawelska Skiba z patelni ze smażoną cebulą w papryce wędzonej z sosem musztardowym Zobacz szczegóły Żurek z kiełbasą podwawelską Skiba z jajkiem na twardo i świeżym majerankiem Zobacz szczegóły
Kiełbasa podwawelska Skiba z patelni ze smażoną cebulą w papryce wędzonej z sosem musztardowym Zobacz szczegóły