Wróć do inspiracji Pasta twarogowa ze szczypiorkiem oraz siekanymi kabanosami podawana na bagietce 1. Posiekać w drobne plasterki kabanosy. 2. Umyć szczypiorek, osuszyć i posiekać. 3. Wymieszać kabanosy, szczypiorek (zostawić odrobinę do posypania), śmietanę, szczyptę soli i pieprzu z twarogiem na jednolitą masę. 4. Pokroić bagietkę według uznania, wysmarować pastą twarogową, a następnie posypać na wierzch odrobiną szczypiorku. Głodny? Odkryj więcej inspiracji Zobacz wszystkie Fasolka po bretońsku z dwoma rodzajami fasoli oraz kiełbasą podwawelską Skiba Zobacz szczegóły Kolorowe leczo z kukurydzą i kiełbasą podwawelską Skiba Zobacz szczegóły Kiełbasa podwawelska Skiba z patelni ze smażoną cebulą w papryce wędzonej z sosem musztardowym Zobacz szczegóły Żurek z kiełbasą podwawelską Skiba z jajkiem na twardo i świeżym majerankiem Zobacz szczegóły
Kiełbasa podwawelska Skiba z patelni ze smażoną cebulą w papryce wędzonej z sosem musztardowym Zobacz szczegóły